Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hindås Gymnastikförening
Bli medlem i Hindås Gymnastikförening
BLI MEDLEM
Välkommen till Hindås Gymnastikförening
Vill du anmäla dig? Det gör du genom att klicka på Bli Medlem här till höger. 


Vill du beställa kläder?
Årsmöte 24/2 kl 16-18
2019-01-06 22:00

Hej och god fortsättning på det nya året!

Nytt år och nya härliga utmaningar väntar oss i Hindås Gymnastikförening.


Vi vill informera er om föreningens årsmöte som är den 24/2 kl 16 i Hindås Idrottshall. Vi önskar naturligtvis att så många som möjligt av våra medlemmar kan närvara. Alla som är anmälda till en träningsgrupp och som har betalt avgiften är medlemmar. Är man inte medlem kan man givetvis vara med ändå, men man har då ingen rösträtt. Medlemskap kan dock snabbt registreras på hemsidan. (Registrera dig som "Endast Medlem - ej träning")


Föreningen är just nu inne i ett skifte där flera ledamöter av styrelsen kommer lämna sina poster. Vi vänder oss nu till dig, som är intresserad av att påverka Hindås Gymnastikförenings framtid. Känner du att du brinner för vår verksamhet och vill bidra med din kompetens, eller har du förslag på personer så hör av er till vår valberedare Elisabeth Jansson, elisabeth@lyckasen.se senast den 1/2

De uppgifter vi erbjuder i styrelsen är många och intressanta och kan prioriteras efter vad just du är intresserad av.

Även om du inte vill vara aktiv i styrelsen, men känner att du kan stötta föreningen i olika sammanhang som tex hjälpa till med hemsidan, söka sponsorer och bidrag, eller andra uppgifter så tas hjälp tacksamt emot.


Har du förslag på förändringar som föreningen ska ta i beaktning inför årsmötet kan du lämna in en motion. Maila dessa till ordf@hindasgymnastik.se senast 1/2.


Hindås gymnastikförening är en breddverksamhet där vi erbjuder träning från ca 3 års ålder och så länge träningsglädje finns. Föreningen erbjuder allt från bamsegympa, truppgymnastik, manlig artistisk gymnastik till gruppträning med olika inriktningar.

Då vi är en av de största föreningarna i Hindås  börjar behovet visa sig mer och mer att vi behöver en egen hall för att våra gymnaster ska kunna vidareutvecklas. Konkurrensen om tiderna i hallen är stor, dessutom går mycket av träningstiden åt till att ta fram och plocka bort redskapen. Vi söker någon som kan driva en hallfråga gentemot kommunen. Har du kunskap och/eller intresse hör av dig till anna73bohlin@hotmail.com.


Med vänliga hälsningar

Styrelsen


Vi behöver fler ledare!
2019-01-04 15:43

Föreningen fortsätter växa så det knakar, och vi är i behov av fler ledare!

Barn/Ungdom

Vi söker främst dig som fyller minst 16 år i år (Född 2003 eller tidigare) och vill utbilda dig in om gymnastik och leda pass ihop med andra ledare. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av gymnastik, det viktiga är att du är engagerad och vill vara med och bidra till en härlig verksamhet för våra barn- och ungdomar. Kanske är du förälder till en gymnast och kan tänka dig att engagera dig mer? Vi oavsett ålder behöver vi er! Vi kan lova er en härlig gemenskap, bra utbildningar, skoj läger och många roliga stunder ihop! Kontakta föreningen på info@hindasgymnastik.se


Gruppträning
Vi söker dig som vill leda ett eller flera pass i veckan. Du behöver ingen tidigare erfarenhet, det viktiga är ditt engagemang och att du är sugen på att utbilda dig.   Kanske har du nya idéer och tips på andra träningsformer som du tror skulle passa i föreningen? Kontakta oss på info@hindasgymnastik.se

Återanmälan till våren nu igång!
2018-12-19 10:41
Läs mer under Anmälan till grupper - Information  i menyn här ovan. 

30/12 öppnar grupperna för anmälning för er som inte varit med under hösten i någon grupp. Fram tills dess har de som varit med under hösten förtur. 

Vid frågor får ni gärna kontakta oss på info@hindasgymnastik.se

Anmäl dig till våra grupper eller som stödmedlem
2018-11-21 21:02

Alla anmälningar till vår föreningen sker via detta formulär. (Klicka här så öppnas formuläret i en ny flik)
Här kan ni även anmäla er till läger och andra event ni blivit inbjudna till. Klicka på Läs Mer för svar på vanliga frågor. 
Föräldramöte
2018-09-23 14:02
För er som inte hade möjlighet att vara med på föräldramötet finns här presentationen att läsa. 
I kort kan man säga att vi har en fantastisk förening med mer än 300 barn och ungdomar som varje vecka ges möjlighet till rörelse, lek och allvar ihop med nya och gamla kompisar. 
För att vi ska kunna fortsätta driva föreningen i samma omfattning behöver vi dock bli fler vuxna som hjälps åt. 
Då vi vet att det inte är lätt att känna till var behoven finns har vi tagit fram ett formulär som vi vill att ni tittar igenom, fyller i och lämnar till era tränare. Det är exempel på saker vi behöver hjälp med, men har du andra idéer är dom såklart också välkomna. 

Tack på förhand hälsar HGF styrelse 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra grupper
Barngymnastik, 23/08 16:30 
Truppgymnastik, 23/08 16:30 
Manlig AG, 23/08 16:29 
Manlig AG, 02/02 10:58 
Manlig AG, 02/02 10:57 
Motion, 07/01 21:40 
 
Stötta Hindås GF