Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hindås Gymnastikförening
Anmälan till grupper - information

Från December 2018 anmäler du dig via den blå knappen "Bli Medlem" som du hittar på startsidan. 
En nyhet är nu att ni kan prenumerera på en grupp ni önskar plats i, men som är fullbokad. 

Trupper och Actiongrupper
Ni som varit med under föregående termin behöver tacka ja till att behålla er plats, vilket ni gör via den avisering ni fått på mail. Vill ni inte ha kvar er plats tackar ni nej.
Önskar ni byta grupp till tävling, bokar ni först in er i den nya gruppen, och när ni fått plats där kan ni tacka nej till platsen i er gamla grupp. Skall ni bli uppflyttade i en annan grupp efter att ha pratat med ledare, vänligen kontakta ledaren som då flyttar över er och skickar en platsavisering i nya gruppen som ni sedan tackar ja till.

Bamsegrupper
Alla som varit med i en Bamsegrupp behöver göra en ny anmälan till önskad grupp. Klicka på "Bli Medlem" och välj önskad grupp.
OBS! Var noga med att välja rätt grupp, dag och plats och observera att vi har grupper både i Hindås, Hällingsjö och Bollebygd.

Gruppträning
Ni anmäler er till vår gruppträning genom att anmäla er till gruppen Gruppträning Våren 2019. Ni kan efter detta deltaga på alla gruppträningspass.

Ni som varit med i Ingelas hopplösa behöver inte återanmäla er, ni kan bara komma till första tillfället. 
Vill ni anmäla er till Ingelas hopplösa, om n i inte varit med föregående termin, klickar ni på Bli Medlem, och väljer sedan Ingelas Hopplösa.

Ni kan även anmäla er som medlem i föreningen utan att vara anmäld till någon träningsgrupp. 
Detta alternativ är till för dig som vill bli stödmedlem, eller där vi behöver hantera din betalning manuellt av någon anledning. Observera att det endast sker i undantagsfall, och endast är ok efter överenskommelse med vår kassör. (kassor@hindasgymnastik.se)

Har ni frågor rörande grupper, ålder etc kontakta info@hindasgymnastik.se
Har ni frågor rörande kostnader och fakturor kontakta kassor@hindasgymnastik.se


Tänk på att;
  • Alla anmälningar sker via formuläret ovan. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot anmälningar via mail. 
  • Alla anmälningar än bindande och återbetalningar endast sker mot uppvisande av läkarintyg.
  • Blir du osäker, kontakta oss innan anmälan! Vi kan alltid lösa frågor eller problem, och det blir enklare för alla om allt är tydligt innan anmälan. Kontaktuppgifter till rätt person hittar du under Kontakt i menyn här ovan. Kontakta rätt person för snabbare hjälp med din fråga. 
  • Vi är en ideell förening , och de som svarar på frågor och hjälper till gör det på sin fritid.  Vi gör så gott vi kan, men tyvärr kan det ibland ta någon vecka innan ni får svar. Skulle ett sista datum eller maxantal hunnit passera under tiden ni väntat så kan ni vara alldeles lugna, vi fixar er anmälan "bakvägen" i så fall!

Hos oss är alla välkomna att vara med efter sina egna förutsättningar och efter sin egen ambition!

Varmt välkommen till Hindås GF
 
Stötta Hindås GF