Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hindås Gymnastikförening
Om föreningen

Hindås Gymnastikförening startades 1952 av några alerta damer som ville gymnastisera. Idag är vi en "glad pensionär" som har blicken mot framtiden utan att glömma allt fint som hänt genom åren. 


Vi har verksamhet för alla, oavsett ålder. Våra aktiva medlemmar är idag från 0-88 år, vilket vi tycker är alldeles fantastiskt roligt! Från Bamsegympa för de allra minsta, via barn- och ungdomsgymnastik, och för de lite äldre både motionsträning, eller "Hopplös" träning.  Idag har vi över 500 aktiva medlemmar och anses därför vara en större gymnastikförening, tro det eller ej.  Vi har föreningsrepresentanter som engagerar sig även inom Svenska Gymnastikförbundet, och arbetar aktivt för att vi skall vara i framkant och kunna erbjuda våra medlemmar det allra bästa. 

Hindås GF en förening där alla skall känna sig välkomna, och där vi värnar om varandra och varandras olikheter. När du tränar hos oss skall du känna dig inkluderad och sedd!  
Vi arbetar efter gymnastikens Uppförandekod och följer såväl regler som rekommendationer från Svenska Gymnastikförbundet och Riksidrottsförbundet. 

Skulle du uppleva något du reagerar över, negativt som positivt, är vi jättetacksamma om du kontaktar oss. Kontaktuppgifter hittar du under Kontakt. Försäkring

Våra medlemmar är försäkrade genom Svenska Gymnastikförbundet i Euro Accident. Kontakten med försäkringsgivaren sker genom  försäkringsmäklaren Pensum. En basförsäkring gäller all gymnastikträning  samt resa till och ifrån sådana aktiviteter för dig som betalt din medlemsavgift. 

Avgifter och betalning

Hindås GF delar på träningsavgift och medlemsavgift. 

Medlemsavgiften betalas en gång per kalenderår, och är 200 kr för vuxna och 100 kr för barn/ungdom t.o.m 20 år samt för ålderspensionärer. 

Träningsavgiften betalas per termin och betalas vid anmälan med kort eller faktura (beroende på grupp)
Det går jättebra att endast vara medlem i föreningen utan att träna. Du betalar då endast medlemsavgift. 


För att delta i Hindås GFs verksamhet krävs medlemskap samt betald träningsavgift.
För att vara berättigad till att delta- samt rösta på årsmötet skall medlemsavgiften vara betald. 

Föreningens bankgiro är: 887-2798
Swish;  123 023 2959

(Ej för tränings och medlemsavgifter, som betalas med kort, eller mot faktura till särskilt bankgiro)


Våra lokaler
Vi bedriver vår verksamhet i Hindås Idrottshall,  Hindåsskolans gymnastiksal,  Gaddenskolan i Bollebygd samt Hällingsjöskolan. 

Gymnastikens Uppförandekod gäller för alla aktiva inom svensk gymnastik, oavsett om du är styrelsemedlem,  ledare, förälder eller på annat sätt engagerad inom föreningen;

Gymnastikens Uppförandekod
  1. Vi ger utövarna möjlighet att uppleva glädje och gemenskap inom gymnastiken.
  2. Vi underlättar individens utveckling med utgångspunkt i den enskilda utövarens  utvecklingsnivå, förutsättningar och ambitionsnivå.
  3. Vi är goda förebilder.
  4. Vi respekterar allas lika värde.
  5. Vi respekterar utövarnas personliga integritet.
  6. Vi bidrar till utövarnas utveckling genom att på olika sätt göra dem delaktiga i beslut som rör deras träning och tävling samt skapar en miljö där individen reflekterar och tar ansvar.
  7. Vi ansvarar för utövarnas personliga säkerhet i samband med gymnastikverksamhet.
  8. Vi ansvarar för utövarnas hälsa och välmående i samband med gymnastikverksamhet.
 
Stötta Hindås GF